Despre noi
O locatie high-class care asigura o atmosfera plina de rafinament si eleganta
Cafeneaua

Cafeneaua este formata din patru saloane amenajate intr-un stil eclectic. Elementul de noutate il reprezinta salonul trabucului (Club Cigar) fiind de asemenea, singurul existent in orasul nostru. Aici veti putea savura un cognac sau puteti fuma un trabuc, ambele fiind alese pentru cele mai distinse gusturi.

Salonul albastru si cel turquoise sunt destinate persoanelor fumatoare. De aici aveti acces catre doua terase, pe care le punem la dispozitia dumneavoastra pentru a va relaxa si pentru a savura specialitatile bucatarului chef, intr-un spatiu racoros si comfortabil. Ultimul salon insa cu cea mai mare capacitate este conceput special pentru persoanele nefumatoare. Atat in cadrul cafenelei cat si al celor doua terase veti beneficia de un regim café-bistro.

Atat in zona Cigar Lounge cat si in cea a Cramei cei care doresc sa obtina mai multe informatii despre tipurile de vin si asocierea acestora cu preparatele culinare pot beneficia de serviciile oferite de somelierul nostru certificat si autorizat

Vezi imagini din cafenea
Crama

Crama este un loc plin de istorie redescoperit odata cu restaurarea localului unde veti regasi scluptate unele dintre simbolurile cunoscute ale orasului: o barca, ceasul din centrul istoric si emblema orasului Braila. Modul in care a fost redecorata crama impreuna cu arhitectura impresionanta, se combina perfect pentru a crea o atmosfera intima, boema, in interiorul careia puteti petrece timpul intr-un mod aparte.

Vezi imagini din crama
Salonul de
evenimente

Atmosfera tipica unui palat grandios al salonului de evenimente (Carol Ballroom), impreuna cu scara impresionanta si coloanele stucco creaza locatia perfecta pentru a va primi invitatii, atat pentru un moment special din viata dumneavoastra, cat si pentru un eveniment corporate. Oglinzile venetiene impreuna cu candelabrele murano impresionante denota inlfuenta puternica a secolului XIX. Construit in stilul neoclasic, salonul de evenimente este unul din cele mai frumoase locuri acreditate de Institutul de cultura si monumente istorice din Braila. Datorita arhitecturii unice, Carol Ballroom va deveni cu siguranta spatiul perfect pentru ca evenimentele dorite sa se ridice la nivelul tuturor asteptarilor.

Totul devine minunat din momentul in care pasiti in restaurantul “Carol”, asadar puteti evadata din stresul cotidian pentru a va rasfata cateva clipe alaturi de noi. Va asteptam cu drag pentru a va convinge de calitatea serviciilor oferite!

Vezi imagini din salon